Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ALÇAK YAHUDİLER  (Okunma Sayısı 195 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Amâk-ı Hayal
Laİlaheİllallah

DUÂ: 255
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geç kalmış adalet...Adaletsizliktir...

« : 13 Ocak 2010, 20:21:53 »

yahudiler Kendi alçaklılarını örtmek için başkalarını alçak oyunlarına alet ediyorlar.

soyunuz belli kaynukalılar kadar şımarık nadiroğulları kadar hilekar kureyzalılar iki yüzlüsünüz atanız belli ama bizimkiler buna müstahaktır ne

deyim, bu kadar israil uşağı olmak neyinize, türkiyenin filistin sevgisi onları delirtiyor. inşALLAH  aranız sonsuza kadar bozulur ,ya

elçimiz ne olurdu koltuğun kenarına falan mı otursaydın acaba belki eşitlik sağlanırdı   şaşkın Allah bizim insanımıza feraset versin

vALLAH i islamda milletcilik yok ümmetçilik var ama, biraz nene hatun ruhu var bizde tahammül edemiyorum işte çıldırmış
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2010, 00:59:31 Gönderen: Amâk-ı Hayal » Kayıtlı

HAK-PERESTİM, ARZ-I İHLAS ETTİĞİM DERGAH BİR. BİR  NEFES AYRILMADIM  TEVHİDDEN ALLAH BİR...
BEN BENİ BİLMEM HAKİKATTE, SEN BİLİRSİN BENİ, BENİM BİLDİĞİM BİR TEK, ALLAH VE RASULÜDÜR...
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 13 Ocak 2010, 20:26:28 »

Ablacigim çok çok haklisiniz bu fevaran edisinizde
belki bu olay gelecek hayirlara gebedir kimbilir
 kardeslerimiz ¨Gazze saldirisnda o kadar  konsoloslugu kusatti elciyi gönderin,elcinizi geri çekin diye protestolar ettiler belki bu olay buna vesile olur
maymun irkina adam gibi tavir koyan bir devlet bir lider cikmadi hale bakin nelerden medet umar olduk Smiley
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: