Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: “Allahu Ekber” Diyene Saldıracak!  (Okunma Sayısı 209 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeynepder4
"NasıLsın ? Diye sorma //FiListin// gibiyim ışte.. Bir yanim işgaL ediLdi bir yanim Direnişte!
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
*

DUÂ: 249
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 2337


ÖZLEMEKTEN yorulmuşum kapında durdur beni...


« : 06 Ocak 2010, 13:42:13 »

“Allahu Ekber” Diyene Saldıracak!
     

Siyonist İsrail ordusunun, köpekleri "Allahuekber" diyene saldıracak şekilde eğittiği ortaya çıktı. İsrail ordusu da iddiaları reddetmedi ve ordu sözcülüğü bakın ne açıklama yaptı...
İşgalci İsrail ordusuna ait köpeklerin, "Allahuekber" diyenlere saldıracak şekilde eğitildiği öne sürüldü. Haaretz gazetesinin haberine göre iddia, İsrailli bir Arap milletvekili tarafından dile getirildi.

Arap asıllı milletvekili Ahmet Tibi, İsrail ordusuna ait köpeklerin "Allahuekber" diyenlere tepki verecek şekilde eğitildiğini öne sürerek, olaya İsrail askerlerinin ailelerinin de tanık olduğunu söyledi.

İsrail askerlerinin geçen Pazar günü bir tören sırasında eğitimli köpeklerle bir gösteri yaptığını kaydeden Arap asıllı milletvekili, köpeklerin gösterdiği tepkiyi, gösteriyi izleyen bütün asker ailelerinin gördüğünü bildirdi.

Haaretz gazetesi, İsrail ordusuna ait köpeklerin "Allahuekber" diyenlere saldırdığı şeklindeki iddianın ilk kez İsrail Radyosu'ndan çalışan bir muhabir tarafından dile getirildiğini yazdı.

İsrail ordusu da iddiaları reddetmedi. Ordu sözcülüğü tarafından yapılan açıklamada, "Köpek biriminin yeteneklerinden biri de üniformalı da olsa sivil kıyafetli de olsa düşmanı ayırt edebilmektir" denildi.

"İşgalciler niye bu kadar korkuyor?"

Ahmed et-Tibi, Siyonist İç Güvenlik Bakanının cevaplaması üzere yönelttiği soru önergesini dile getirmek için çıktığı meclis kürsüsünde şöyle dedi:

"Arapları teşhis edip saldırması için köpekleri nasıl eğitiyorsunuz? Dini ve imani kavramlardan neden bu kadar korkuyorsunuz? Allah'u Ekber sözünde sizi korkutan husus nedir? Müslümanlar camide namaz esnasında Allah'u Ekber derken, bunlara saldırmaları için neden köpeklerinizi eğittiniz?"

Et-Tibi'nin konuyu parlamentoya taşımasının Knesset'te büyük şaşkınlık yarattığı gözlenirken milletvekili sözlerini şöyle sürdürdü: "Sizler, gazetelerde yer aldıktan sonra radyolarda da gündeme gelen köpeklerin yaptığı bir gösteride birinin Allah'u Ekber diyen birine saldırdığı haberini duymadınız mı? Ne kadar alçaldınız, düzeyinizi ne kadar düşürdünüz?"

Et-Tibi son olarak, "Allah'u Ekber kelimesinden mi korkuyorsunuz ve ona karşı köpeklerinizi kışkırtıyorsunuz? Hepinize karşı 'Allah'u Ekber' diye haykırıyorum. Aranızda bana saldıracak köpekleriniz yok mu?" şeklinde konuştu.


HAKSÖZ HABER
Kayıtlı

Ubeydullah
Laİlaheİllallah
****

DUÂ: 55
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 569


~DİN NASİHATTİR~


« Yanıtla #1 : 06 Ocak 2010, 15:06:54 »

Alıntı
Et-Tibi son olarak, "Allah'u Ekber kelimesinden mi korkuyorsunuz ve ona karşı köpeklerinizi kışkırtıyorsunuz? Hepinize karşı 'Allah'u Ekber' diye haykırıyorum. Aranızda bana saldıracak köpekleriniz yok mu?" şeklinde konuştu.
MaşaALLAH nede güzel konuşmuş Ebuzer gifari gibi...ALLAHU EKBERRRRRR
Kayıtlı

LailaheillALLAH
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer: