Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İsrail, Mescid-i Aksa'yı Yıkma Planını Adım Adım Uyguluyor  (Okunma Sayısı 158 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ALİ
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 193
Çevrimdışı Çevrimdışı

İyyâke na’büdü ve iyyâke neste’în.

« : 26 Aralık 2009, 21:53:18 »

İsrail, Mescid-i Aksa'yı Yıkma Planını Adım Adım Uyguluyor

Şeyh Raid Salah, ilerleyen günlerde Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın geleceğine ilişkin önemli kararlar alacaklarını söyledi.

Filistin İslami Hareket Lideri Şeyh Raid Salah, ilerleyen günlerde Kudüs ve Mescid-i Aksa’nın geleceğine ilişkin önemli kararlar alacaklarını söyledi.

Mescid-i Aksa’daki el Mervani mescidinin Yahudiler için havraya dönüştürüleceği uyarısında bulunan Şeyh Raid Salah, “el Mervani mescidinin havraya dönüştürülmesi, Mescid-i Aksa’nın yıkılarak yerine Süleyman mabedi inşası planının bir parçasıdır. Mescid-i Aksa’nın ayrılmaz bir parçası olan el Mervani mescidi, Aksa’nın güney doğusuna düşmektedir. 16 revaktan oluşan mescid, 4000 metrekaredir” dedi.

İsrail’in son olarak Mescid-i Aksa’nın güneydoğusunda yer alan Emevi Sarayı'nı tahrip etmesi ve Kudüs’teki liderlerin Mescid-i Aksa’ya girişilerini engellemesine dikkat çeken Şeyh Salah, “İşgal hükümeti, Kudüslüler ve Mescid-i Aksa’yla ilgili atacağı önemli adımlar öncesinde Kudüs’teki etkin şahıslar saf dışı etmek istiyor” diye konuştu.

Şeyh Salah son olarak “İsrail hükümetinin tüm yaptıkları, ibadet hürriyetine aykırıdır. Müslümanların çoğunluğunun Mescid-i Aksa’ya girmesi engelleniyor” dedi.

isra haber

Anti-Siyonist
Elhamdülillah
**

DUÂ: 228
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 26 Aralık 2009, 22:02:08 »

Ey ümmet illa mescid'in yıkılmasınımı bekliyosun!!?
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: