Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Küçük Meha’nın imdat çığlığı...  (Okunma Sayısı 152 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
Çevrimiçi Çevrimiçi

« : 20 Aralık 2009, 15:42:26 »

Siyonist işgalciler işgal altındaki Filistin topraklarının tümünde saldırılarını sürdürürken ve Kudüs'ü Yahudileştirme, Filistin halkını zorla göç ettirme ve evlerini yıkma planları devam ederken Batı Yaka'da yaşayan küçük Filistinli kız çocuğu Meha El-Kurd, yardım çağrısında bulunduğu bir mesaj gönderdi.

Siyonist gaspçıların işgal güçlerinin desteğiyle baskın düzenleyerek evlerine el koyduğunu söyleyen Meha, Arap ve İslam ülkelerinin yaşananlar karşısındaki sessizliğini ve RamALLAH  Yönetimi'nin vurdumduymaz tavrını da eleştirdi.

Küçük Meha, çocuk diliyle ve mahalli lehçeyle yazdığı mesajında şöyle dedi: “Merhaba... Ben, Kudüs'ten Meha El-Kurd... Bunlar, Yahudi gaspçıların elimizden aldığı evimizin önünde çekilmiş fotoğraflar... Evimize yerleştiler ve bizi de sokağa terk ettiler... Evimizi elimizden aldıkları için ben onlara çok kızıyorum. Fakat buna rağmen ümitsizliğe düşmeyeceğim. Gülmeye ve oynamaya devam edeceğim. Bizim için dua edin; inşALLAH  yakında evimizi bize geri verirler. Size teşekkür ediyorum. Sizi çok seviyorum... Meha El-Kurd.

Bir grup Yahudi yerleşimci, 1 Aralık Salı günü işgal güçlerinin himayesinde Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde Filistinli Refika El-Kurd'un evini gasp etmişti.

Siyonist gaspçılar, İşgal Mahkemesi'nin Kurd ailesinin Yahudi yerleşimcilerin daha önceki gasp girişimleriyle ilgili yaptığı başvuruyu reddetmesinden cesaret alarak Filistinli kadının evine el koymuştu.

fiem
ardu-l gazel
Laİlaheİllallah

DUÂ: 63
Çevrimdışı Çevrimdışı

Dağların sıkletini yüklemişim omzuma..Bu Yük Büyük

Site
« Yanıtla #1 : 20 Aralık 2009, 23:40:15 »

Küçük Meha, çocuk diliyle ve mahalli lehçeyle yazdığı mesajında şöyle dedi: “Merhaba... Ben, Kudüs'ten Meha El-Kurd... Bunlar, Yahudi gaspçıların elimizden aldığı evimizin önünde çekilmiş fotoğraflar... Evimize yerleştiler ve bizi de sokağa terk ettiler... Evimizi elimizden aldıkları için ben onlara çok kızıyorum. Fakat buna rağmen ümitsizliğe düşmeyeceğim. Gülmeye ve oynamaya devam edeceğim. Bizim için dua edin; inşALLAH  yakında evimizi bize geri verirler. Size teşekkür ediyorum. Sizi çok seviyorum... Meha El-Kurd.

fiem

ağlak Her ne kadar haketmesekte teşekkürünü,sevgini seninle üzülen ve daime mutlu olmaya çalışıp ümitsizliğe düşmeyen kardeşlerin var,Belki de o kocaman kardeşlerin senden senin gibi böyle büyük laf eden miniklerden öğrendi bunu...Ey Asya’nın incisi...Yavuz’un emaneti... seni  çok seviyorum,dualarımda "Meha...mervann...ayşe...umar..." isimleriyle dudaklarım kıpırdıyor....sizi çok seviyorum çocuklar Cennet yolunuz dikenlerle dolu olsada sırat köprünüz güllerden daha güzel olsun..... ağla

[size][/URL]
Üzülme ey çocuk sende büyüyeceksinİnanç ,sabır ,umut yolunda yürüyeceksin... 

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: