Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Abbas ve Yanlıları Neyin Peşinde ?  (Okunma Sayısı 324 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hamza
Laİlaheİllallah

DUÂ: 51
Çevrimdışı Çevrimdışı

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ

« : 19 Şubat 2009, 13:42:06 »

Hamas ve Fetih Görüşürken dahi Hamaslıları Tutuklandılar !

Hamas ve Fetih heyetleri, Filistin iç barışı için masa başındayken, Abbas yanlıları yine sahneye çıktı.

Filisrin İslami Direniş Hareketi Hamas ve Fetih, Batı Şeria'da bugün akşam bir kez daha bir araya geldi, diyalogun önündeki engelleri kaldırmak için iki hareket arasındaki sorunları masaya yatırdı.

Batı Şeria'da düzenlenen görüşmelere Hamas adına Refat Nasif, Fetih adına ise Cibril Racub'un katıldığı öğrenildi.

Heyetler arasında görüşülen konuların en başında siyasi tutuklular gelmektedir. Hamas, diyaloga başlamadan önce, Mahmud Abbas yanlıları taradından tutuklulan Filistinlilerin serbest bırakılmasını istiyor.

Filistin kaynakları, taraflar arasındaki görüşmelerin, bir süre sonra başlayacak olan diyalog çabaları için havayı olumlu hale getirmeyi hedeflediğini bildirdiler.

Hamas ve Fetih heyetinin görüşmeye devam ettiği saatlerde dahi bazı direnişçilerin takipbatta olması bazılarının ise tutuklanması, taraflar arasındaki görüşmelerin yine başarısızlıkla sonuçlanacağı yorumlarının yapılmasına yol açtı.

Filistin kaynakları, bir takım kirli ellerin Filistinliler arasındaki iç barış girişimini yine başarısızlığa uğratmak için çalıştığını bildirdi.

isra haber

Ölümü hayata tercih eden kimse için ölümle hayat müsavîdir.
Zillete boyun eğmektense izzetle ölürüz !
Siz Ey Müslümanlar ! Suskun ve âciz, helâk olmuş ölüler !
Hâlâ kalpleriniz sızlamıyor mu ? Ümmet'in başına gelen bu acı felâketler karşısında !
Hiç mi kimse yok, ALLAH için ve Ümmet'in nâmusu için kızacak ?

“Cânân yolunda ca
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2009, 15:17:32 »

Yine hiç bir sey degismeyecek yani kukla kuklaligini yapacak
siyonistlerle isbirligine devam edecek  kızgın
Amâk-ı Hayal
Laİlaheİllallah

DUÂ: 255
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geç kalmış adalet...Adaletsizliktir...

« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2009, 15:48:02 »

zavallı kardeşlerim kendi başbakanları sahip çıkmiyor başka kime küsüp darılsınlar ağlak

HAK-PERESTİM, ARZ-I İHLAS ETTİĞİM DERGAH BİR. BİR  NEFES AYRILMADIM  TEVHİDDEN ALLAH BİR...
BEN BENİ BİLMEM HAKİKATTE, SEN BİLİRSİN BENİ, BENİM BİLDİĞİM BİR TEK, ALLAH VE RASULÜDÜR...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: