Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: filistinli hackerler.....  (Okunma Sayısı 230 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ebucendell
Elhamdülillah
**

DUÂ: 17
Çevrimdışı Çevrimdışı

şehadet ölmemek için ölmektir

« : 17 Ocak 2009, 09:49:43 »

Filistinli Hackerlar, İsrail'e air bir web sayfasını daha hacklediler. İşte en son hacklenen web sayfası:

www.goisrael.li

ayrıca

Kendilerini Ayyıldız TİM olarak adlandıran Türk internet korsanları, İsrail'in Filistin'in Gazze kentine yönelik başlattığı operasyonu protesto etmek amacıyla İsrail ve İsrail'e destek veren yüzlerce siteyi hackledi.

İsrail'in Gazze'ye başlattığı operasyona tepkiler çığ gibi büyüyor. Yapılan gösterilerin yanı sıra sanal ortamda da İsrail'e tepki gösteren hackerler, İsrail ve İsrail'e destek veren yüzlerce siteyi hackledi. Dünyada adından sıkça söz ettiren Türk internet korsanları Ayyıldız TİM üyeleri, İsrail'in başlattığı operasyonu protesto etmek amacıyla İsrail ve İsrail'e destek veren yaklaşık 500 siteyi çökertti.

Çökertilen İsrail sitelerine Ayyıldız Tim üyeleri tarafından, 'Hey İsrail, Hitler Yahudileri katletti sizde Filistinlileri katlediyorsunuz. Katledilmiş bir millet olarak da insanları çocukları katletmek anca size yakışır. Sizden dünya adına utanç duyuyoruz. Durdurun artık bu katliamı ve soykırımı." notu bırakıldı. Ayyıldız TİM üyeleri tarafından yapılan açıklamada, hedeflerinin arasında İsrail Savunma Bakanlığı ve devlet sitelerinin bulunduğunu bildirildi Öte yandan geçtiğimiz günlerde Birleşmiş Milletlere (BM) ait www.un.org adresini de hackleyen Türk internet korsanları bu siteye, 'Biz Ayyıldız TEAM Cumhuriyeti'nin çocukları olarak size demokrasiyi, insan haklarını öğretmeye geldik. Size soruyoruz siz kimin Birleşmiş Milletlerisiniz? Siz milletleri değil, menfaatlerini birleştirmeyi becerebilmişsiniz. Bize demokrasiden, insan haklarından bahsediyorsunuz. Bu mudur sizin insan haklarınız?" notu bırakmışlardı.

İHA

biz inanıyoruz ki; karanlığın en koyu olduğu an aydınlığa en yakın olan andır....
"...Onlara va'dolunan  helak (azap) sabah vaktidir. Sabah yakın değil mi?"(hud 81)
Zeynepder Basın Birimi
Zeynepder Basın Sorumlusu
Laİlaheİllallah

DUÂ: 178
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 17 Ocak 2009, 19:12:37 »

ALLAH u ekber
Klavyenize kuvvet kardeşler
Amâk-ı Hayal
Laİlaheİllallah

DUÂ: 255
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geç kalmış adalet...Adaletsizliktir...

« Yanıtla #2 : 17 Ocak 2009, 19:32:01 »

Ukala yahudi ve coniler türklerin beyninin çalışmadığını zannederek bir zamanlar mimar sinanın mezarını sökerek kafatasını inceleme yapmış  ve kafatasını ortadan kaybetmişler işte görün neymişiiiiiiiiz yazı yazan eyvallah inşALLAH  sizin cezanız osmanlının eliden olur
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2009, 21:43:56 Gönderen: Amâk-ı Hayal » Kayıtlı

HAK-PERESTİM, ARZ-I İHLAS ETTİĞİM DERGAH BİR. BİR  NEFES AYRILMADIM  TEVHİDDEN ALLAH BİR...
BEN BENİ BİLMEM HAKİKATTE, SEN BİLİRSİN BENİ, BENİM BİLDİĞİM BİR TEK, ALLAH VE RASULÜDÜR...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: