Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ankara filistin mitingi şeyh ahmet yasin duası..  (Okunma Sayısı 645 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 08 Ocak 2009, 22:49:03 »

Ebu Cendel kardesimizden Seyh Ahmet Yasin'in duasi   ağlak

http://www.videoislami.com/view/2936/ankara-filistin-mitingi-eyh-ahmet-yasin-duas.../
Zeynepder Basın Birimi
Zeynepder Basın Sorumlusu
Laİlaheİllallah

DUÂ: 178
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 08 Ocak 2009, 23:31:18 »

ALLAH MUVAFFAK ETSİN GENÇLERİMİZİ !!!!
BU YOLDA ŞEHADET NASİP ETSİN!!!!!!!!!!!!
EBU CENDEL KARDEŞİMDEN DE AYRICA RAZI VE HOŞNUT OLSUN RABBİM.
ELİNE, BİLEĞİNE, DİLİNE KUVVET VERSİN RABBİM!!!!!
Beyaz Lale
medineye özlem
Laİlaheİllallah

DUÂ: 86
Çevrimdışı Çevrimdışı

mazluma sürgünevi,zalime cihan düştü..

« Yanıtla #2 : 09 Ocak 2009, 10:01:12 »

maşALLAH  tvhd1

Eyyubun sabrıyla yangın yerine döndü yüreğim..dua ile aşk ile sabır ile…bir bilsen nerden nereye……
Zeynepder4
"NasıLsın ? Diye sorma //FiListin// gibiyim ışte.. Bir yanim işgaL ediLdi bir yanim Direnişte!
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
*

DUÂ: 249
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÖZLEMEKTEN yorulmuşum kapında durdur beni...

« Yanıtla #3 : 09 Ocak 2009, 14:01:40 »

ALLAH razı olsun. gözlerde yaş yürekte sızı ile izledik.

Amâk-ı Hayal
Laİlaheİllallah

DUÂ: 255
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geç kalmış adalet...Adaletsizliktir...

« Yanıtla #4 : 10 Ocak 2009, 00:53:44 »

Allah sizleri yetiştiren Anne babadan razı olsun, bu zincirin halkaları siz sizden sonrakileri ,onlar kendinden sonrakileri yetiştirirse .  Allahın izniyle bu gaflet biter. Rabbimin vaad ettiği gün gelir inşALLAH

HAK-PERESTİM, ARZ-I İHLAS ETTİĞİM DERGAH BİR. BİR  NEFES AYRILMADIM  TEVHİDDEN ALLAH BİR...
BEN BENİ BİLMEM HAKİKATTE, SEN BİLİRSİN BENİ, BENİM BİLDİĞİM BİR TEK, ALLAH VE RASULÜDÜR...
Sabiha Ateş Alpat
Yönetici
Laİlaheİllallah

DUÂ: 420
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #5 : 10 Ocak 2009, 07:31:30 »

Can kardeşime İthafen!.

Yüreklerin sızısı zirve yaptığı bir dönemden geçerken...Ve herkes GAZZE ile birlikte  acı çekip kıvranırken,Ankara'dan bir ses yükseldi..BU ses samimiyetinden dolayı  İsrailden duyularak yüreklerine korku saldı..Ellerinde silah olmayan bu seslere TERÖRİST dediler  korkularından..

DÜnya'dan duyulan  bu ses  kimin sesi diye bakarken  Gördüm ki; Bu sesin içinde benim
Can kardeşimin de  sesi var..İftihar ettim Dünyadan yankılanan bu seslerin sahibleriyle ve hassaten Kardeşcanım'la...

Dedim ki;
Allah'ım Zaten evladım olsaydı biliyorsun ki; Sen'in uğrunda ölmesini,dirilip tekrar ölmesini,dirilip tekrar ölmesini  ne de çok isterdim..

Ve ben, böyle İmanlı bir gencin 

Hocam,ablam,anacım hitabıyla onur duydum..

Allah razı olsun Gençler..Sizin yaşınızda olanlar  eften püften  şeylerle uğraşırken,böyle anlamlı bir eyleme adınızı yazdırmanızdan dolayı sizi ayakta alkışlıyor Ve (manen) ellerinizden öpüyorum...
ebu cendel
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 10 Ocak 2009, 08:14:27 »

Estağfirullah...

Değerli kardeşlerim içinde bizim hakkımız olmayan sözlerinizden dolayı teşekkür ediyorum inşALLAH  Rabbimiz bizi sizin zannınızca eyler...Burada hz Ebubekir (r.a) duasını hatırlatmak istiyorum...

İlahi! Sen beni benden daha iyi Bilirsin. Ben de kendimi, övenlerden daha iyi bilirim. Onların bende bulunduğunu sandıkları iyilikleri Sen bana İhsan Et ve bilmedikleri kötülüklerimi Setret ve Mağfiret Buyur. Hakkımda söylenen şeylerle beni Günahlandırma...

Değerli sabiha anne;

Size anne demekten inanın şeref duyuyorum...
Ben bir çok yazar tanıdım yazdığından habersiz yaşayan, samimiyeten uzak...Yazdıkları kendilerine kibirden başka bir şey katmamış...
Ancak siz öyle değildiniz benim için bambaşka bir yere sahipsiniz...
Söylencek çok söz var ama demekten ar ediyorum...
Ancak Allah için sizi sevdiğimi bilmenizi istiyorum canım anam...
ALİ
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 193
Çevrimdışı Çevrimdışı

İyyâke na’büdü ve iyyâke neste’în.

« Yanıtla #7 : 10 Ocak 2009, 15:04:57 »

can kardeşim sesine yüreğine sağlık... böyle can kardeşleri,ablaları bana sevdirdiği için RABBİME duacıyım...RABBİMİN SEVDİKLERİNDEN OLUN İNŞAALAH...selametle

Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 10 Ocak 2009, 16:19:08 »

Elhamdulillah kardeslerimin hepsi birbirinden degerli

ebu cendel kardesimde öyle Elhamdulillah ki islam bizi kardes kilmis
azcik kiskansamda olur o kadar canim kücük kardesler kiskanilir
Hamza
Laİlaheİllallah

DUÂ: 51
Çevrimdışı Çevrimdışı

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ

« Yanıtla #9 : 10 Ocak 2009, 22:08:47 »

Değerli sabiha anne;

Ben bir çok yazar tanıdım yazdığından habersiz yaşayan, samimiyeten uzak...Yazdıkları kendilerine kibirden başka bir şey katmamış...

ALLAH (c.c.) razı olsun Mücahid Kardeşim Cendel...  eyvallah

RABBİM sana şehadeti nasip eylesin inşALLAH... 

Tabiki böyle bir evladın, bu kadar değerli, kıymetli annesi olur. Sizlerde bizim için çok değerlisiniz, sizlerle birlikte olmaktan gururluyuz...

Yaşım kurtarsa inanın bende anacığım diyecem ama o benim biricik Can Ablam, kabul ederse bende onun öz kardeşi olmaktan onur duyarım... 

Ölümü hayata tercih eden kimse için ölümle hayat müsavîdir.
Zillete boyun eğmektense izzetle ölürüz !
Siz Ey Müslümanlar ! Suskun ve âciz, helâk olmuş ölüler !
Hâlâ kalpleriniz sızlamıyor mu ? Ümmet'in başına gelen bu acı felâketler karşısında !
Hiç mi kimse yok, ALLAH için ve Ümmet'in nâmusu için kızacak ?

“Cânân yolunda ca
Sabiha Ateş Alpat
Yönetici
Laİlaheİllallah

DUÂ: 420
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #10 : 12 Ocak 2009, 08:10:36 »

Değerli sabiha anne;

ALLAH (c.c.) razı olsun Mücahid Kardeşim Cendel...  eyvallah

RABBİM sana şehadeti nasip eylesin inşALLAH... 

Tabiki böyle bir evladın, bu kadar değerli, kıymetli annesi olur. Sizlerde bizim için çok değerlisiniz, sizlerle birlikte olmaktan gururluyuz...

Yaşım kurtarsa inanın bende anacığım diyecem ama o benim biricik Can Ablam, kabul ederse bende onun öz kardeşi olmaktan onur duyarım... 

Benim Değerli Kardeşim Hamza'ya!

"Kabul ederse " demişsiniz,siz zaten benim kardeşimdiniz,bilmiyor muydunuz?!...Allah' cc bizleri kardeş kıldı Hamd olsun...

Ramazan KAYAN hocanın güzel bir tesbiti vardı" Biz,nikahtan boşnabiliriz ama kardeşlikten talak yoktur"...Bu vesile ile sizinle de paylaşmış olayım..

Duam odur ki; Allah'ım bu acizi Mü'minlerin teveccühüne mazhar kıldığı gibi,onların teveccühüne de layık eylesin...Ayaklarımıza ve kalbimize sebat versin!. Ve  şımaran,kibre kapılan ve sapanlardan eylemesin...

Aslında söyleyecek çok şey var ama cümlelere dökmekten aciz kaldım...
Sizlere Allah için değer veriyor ve Allah için sizleri seviyoruz...Selam ve dualarımla
Hamza
Laİlaheİllallah

DUÂ: 51
Çevrimdışı Çevrimdışı

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ

« Yanıtla #11 : 13 Ocak 2009, 13:13:12 »

Benim Değerli Kardeşim Hamza'ya!

"Kabul ederse " demişsiniz,siz zaten benim kardeşimdiniz, bilmiyor muydunuz?!...Allah' cc bizleri kardeş kıldı Hamd olsun...

Ramazan KAYAN hocanın güzel bir tesbiti vardı" Biz,nikahtan boşnabiliriz ama kardeşlikten talak yoktur"...Bu vesile ile sizinle de paylaşmış olayım..

Sizlere Allah için değer veriyor ve Allah için sizleri seviyoruz...Selam ve dualarımla

ALLAH (c.c.) razı ve hoşnut olsun ABLAM...

İslam Kardeşliğimiz konusunda bir sıkıntımız yok, zaten de olamaz. Ama ALLAH biliyor ya; biz 4 erkek kardeşiz ve sizin gibi çok değerli kanımdan ÖZ ABLAM olmasını çok isterdim...

Bu sebeple Bint-i Mennâni'yi (belki herkes gibi bende) kıskanıyorum dersem kesinlikle abartmış olmam...

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: