#10years challenge

#10years challenge

Bu Oyun Tutmaz Başka Deneyin

Son zamanlarda BBC Türkçe’ye de konu olan sözüm ona "Özgürleşme" adına başörtüsü çıkarma eylemini gündem eden zındıklar, size tavsiye bu oyun tutmaz başkasını deneyin.

Çünkü Lailahe İlla Allah diyerek Allah'tan başka kanun koyucu tanımayan müminler, önce ne yapacaklarını sorup sonra iman etmezler. Onlar önce iman ederler ve bu iman, hangi emir olursa olsun teslim olacaklarının ilanıdır. Azcık tarih bilginiz olsaydı bunun hep böyle olduğunu görürdünüz. Önce iman sonra hangi emir olursa olsun teslimiyet vardır.

Allah'ın kanun koyuculuğunu kabul edenler O'nun hükümlerini sorgulamazlar, bilirler ki beğenmedikleri her hangi bir hüküm kafir olmaya yeterlidir. Sadece hikmetlerini öğrenir uygulanış biçimindeki sınırı tahsil ederler. Müminlerin çok iyi bildiği bir şey daha vardır o da bu bir tercih meselesidir. Babasının dininde olmak, atasını körü körüne takip etmek dinin istemediği yerdiği bir durumdur. Yapılan ibadetler ki örtü de en büyük ibadetlerden biridir sadece Allah içindir ki bunun adı ihlastır. Kocası, hocası, babası için kapanmanın ibadet anlamında bir manası yoktur.
Müminler için Allah'ın emirleri canlarından evladır. Biz mümin kadınlar olarak Allah'ın emri çuval giymek dahi olsaydı ilk uygulayan, ilk giyenler bizler olarak,  giyip sosyal hayatta yüksünmeden yerimizi alırdık. Bu böyle bilinmelidir.

Ayrıca bu arada biz müminler her şerr de bilinmeyen hayırlar olabileceği inancındayız. Sizlerin yaptığı bu seviyesiz eyleminde içimizdeki münafıkları ortaya çıkarması bakımından hayra tebdil olacağına inanıyoruz.

Örtü çıkararak özgürleştiğini sanan zavallılar! Bir insan ancak ve ancak Allah'a kul olunca özgür olabilir. Tabi bunu anlayacak kapasite gereklidir. Çıkarın, hatta üzerinizde hiç bir şey kalmaya da bilir, bu bizi enterese etmez. Zira örtü sadece inananlar içindir kâfirlere farz değildir.

www.sozunozu.org sitesinden alıntıdır.

Yorum Yap

  • Gökçenur ULUSOY 21-01-2019 21:02

    Allah razı olsun hocam. Ne kadar da güzel açıklamışsınız